dijous, 22 de novembre del 2007

El Barça-Madrid d'aquesta nit

Aquesta nit hem guanyat al Real Madrid de Basquet. Aixo està bé, primer per què és el Madrid i el Barça ha guanyat en un Palau ple, i després per què ens acosta més al segon lloc del grup C després d'haver trencat la imbatibilitat de l'equip blanc.
Fem com l'altre dia, coses que no m'agraden:
Primer una de grossa, aquest Real Madrid gairebé té més catalans que el Barça: l'entrenador i dos jugadors són catalans i encara en té un altre de Menorquí. Si el Barça tingués més catalans poder seria més fàcil connectar amb l'equip.
Una que està passant molt sovint, estem negats en el tir de tres: 4/18, i aquest cop només es salva l'Acker amb un 1/1, la resta, fatal.
Un altra clàssic, els tercers quarts en que perdem tot el que hem guanyat en la primera meitat.
I la millor de totes: què és la zona, ho sabeu? el Dusko Ivanovic no, ni la utilitza ni la sap atacar i sempre patim una barbaritat quan l'equip contrari la fa. Amb el poc encert amb triples que tenim la cosa ja és dramàtica, menys mal que el Basile ha trobat un forat unes quantes vegades.
I coses que m'agraden:
Hem guanyat al Madrid, ggg
Fran Vazquez ha sortit d'entrada i ha semblat molt millor mentalment que en els últims partits, és un bon camí.
Alex Acker sembla que només juga els partits importants, però avui ens ha salvat el partit, ha fet 10 punts sense fallar res en moments en que l'atac no funcionava.
Hem agafat més rebots que el Madrid, 31 a 27. El que n'ha agafat més ha estat en Lakovic, que ha fet un partidàs, encara que pel meu gust aquelles entrades tenien massa risc, si falla, és regalar-li la pilota la contrari. Però els seus triples ens han donat el partit.
I el Dusko bé, sorprenent al contrari al principi del partit i jugant amb dos pivots grans al final. Si no fos per les zones...
Ja estic acabant: Basile i Marconato donant tot el que es pot esperar d'ells i Kasun bastant pitjor que els últims partits (snif). Ilyasova pot ser molt bo, però depèn massa dels triples, hauria de tirar menys i fer més mates com el d'avui (UAU!).
I el Madrid, molt malament, per desgràcia, no hem guanyat al millor Madrid ni de lluny. Encara hem de millorar molt per plantar-los cara en els moments importants.