dissabte, 22 de desembre del 2007

Unes cosetes sobre el Barça de basquet, aprofitant que acavem de perdre

Voleu saber si el Barça guanyarà un partit quan només s'ha jugat la primera part?  Mireu els punts de Kasun, si porta deu punts al final de la primera part és molt probable que guanyem el partit, si no en porta cap ho tenim molt xungu.  Els de Lakovic no cal que els mireu, sempre fa una pila de punts, guanyem o perdem.
 
El guió d'un partit guanyat és començar fort el primer quart amb molts punts de Kasun, perdre la avantatge el tercer quart i recuperar al final.  Si ens falta l'avantatge del primer quart la baixada del tercer ens deixa amb el cul a l'aire i llavors ja és molt difícil recuperar.
 
Jordi Trias deu ser el jugador que he vist mai que millor aprofita la feina dels demés per fer els seus números.  Una pila de vegades es troba sol per agafar un rebot o fer una cistella per què l'altre pivot s'està fotent d'hòsties amb dos tius al mateix temps I si no es troba sol no tira mai, i si està sol tira la meitat de les vegades..
 
El Barça acostuma a guanyar els partits des de la defensa, i defensant Ilyasova és una fiera. Algú hauria d'avisar als comentaristes de la tele d'aquest fet.
 
Jordi Grimau juga amb les ulleres que porten els burros dels carros, només veu cap endavant.  És dificilíssim que faci un passe si pot intentar fer una cistella travessant tres jugadors contraris.
 
El Barça no té cap jugador de la sel.lecció espanyola de basquet, això és una desavantatge de cara a l'arbitratge.  Està claríssim.
 
Dusko, tiu, si perds de deu i li xiulen dues tècniques per protestar a Lakovic, que està rebent com una estera, vol dir que algú està fent la teva feina.  Les tècniques a l'entrenador s'han de buscar aquí i no als finals igualats de play of de l'ACB, oi que m'entens?  Ja no dic que aprenguis una mica de tàctica, per què al nivell d'Escariolo ja no arribaràs mai, però al menys crida una mica a algú que no sigui del teu equip.
 
Si féssim un equip entre jo, ma germana, ma mare, la veïna i el canari i juguéssim l'ACB, els pitjors de la competició seguirien sent els arbitres, i aquests encara són millors que els de l'Eurolliga !
 
Per últim, una que tenia pendent del dia del TAU:  al final vam guanyar a la prórroga, però m'estimaria més no jugar-me el partit amb els triples d'un tiu que n'ha ficat un de deu intents en tot el partit, deu ser que soc raro.

orlandpascual

ORLAND@telefonica.net

 Visita'm a : http://notespantis.blogspot.com/